Suunnittelu ja Piirrustus

Laven suunnitteluosasto on erikoistunut mekaanisten ongelmien ratkaisuun, vanhojen koneiden ja laitteiden modernisointiin sekä täysin uusien tuotteiden kehittämiseen sekä valmistukseen. Palveluumme kuuluu myös tekninen dokumentointi ja piirustuspalvelut. Suunnittelussa käytämme nykyaikaisia 3D-suunnitteluohjelmia.

Käytämämme ohjelmistot:

  • Vertex G4 mekaniikkasuunnittelu ohjelma
  • Autocad 2007 LT
  • Igems R8 sekä R2015

Suunnittelutyössä erityisvahvuutena on nykyaikainen tilavuusmallinnus sekä tietotaito valmistusmenetelmistä ja asennustöistä. Näillä tiedoilla voidaan suunnitella kattavia kokonaisuuksia aina idesta valmiiseen tuotteeseen asti.

HydrauliikkaSäiliö

Käytämme mm. Vertex G4 tilavuusmallinnusohjelmaa joka helpottaa kokonaisuuksien hahmottamista sekä vähentää prototyyppien kokeiluvaiheita, sillä virheet voidaan havaita jo mallissa.

Myös Autocad ohjelma on avuksi esimerkiksi havainnollistavien toimintakaavioiden tekemisessä.

kaavioErikoisalaamme on kaavioiden sekä laitteiden suunnittelu. Oli kyseessä sitten tuotantolinja tai pelkkä tarve uudelle laitteelle voimme ratkaista ongelmasi kattavalla osaamisella sekä alihankintaverkostomme kautta.

Mikäli jokin kone tarvii päivitystä eikä kuvia ole, voimme myös dokumentoida laitteen puolestasi pienimpiä yksityiskohtia myöten. Näin voidaan jälkikäteen valmistaa laitteen toiminta ja selvittää syy mahdollisissa vikatilanteissa.

Ideasta toteutukseen